hello.felvételi
Felvételizni készülsz? Vannak még kérdéseid? A hello.felvételi hírlevél lényegre törő hírekkel segít tájékozódni a felsőoktatás világában.
Hírek Feliratkozás Kapcsolat
Milyen képzésekre jelentkezhetek a Corvinuson?
A Corvinus Egyetem célja, hogy 2030-ra Európa legjobb egyetemei közé kerüljön, ennek érdekében 2019 nyarától az állam által alapított alapítvány lesz az Egyetem fenntartója. Biztosan Benned is felmerült a kérdés, milyen képzéseket tudsz bejelölni a felvételi eljárás során. A válasz egyszerű, mutatjuk a lehetőségeket!
 
Aki a 2019 február 15-ig lezáruló felvételi eljárás keretében jelentkezik a Corvinus Egyetemre, annak a jelentkezés tekintetében minden változatlan marad, azaz továbbra is állami ösztöndíjas és önköltséges helyekre adhatja be jelentkezését, az Egyetem által meghirdetett alap- és mesterképzési szakokra. Ugyanakkor profitálhat majd az átalakulással járó előnyökből: az intézmény az üzleti élettel való kiterjedtebb és színesebb együttműködés révén gyakorlat-orientáltabb lesz, az itt diplomát szerző fiatalok magabiztos, idegen nyelvű prezentációs képességekkel és külföldön szerzett szakmai tapasztalattal rendelkezve léphetnek ki a piacra.
 
További fontos információ, hogy az érintett időszak tekintetében a felvételi keretszámok sem változnak. A felvételivel kapcsolatos további részletekről a www.uni-corvinus.hu/hello oldalon tájékozódhatsz.
SALT Communications Kft. 1012 Budapest, Logodi utca 44/b.
info@hellofelveteli.hu