hello.felvételi
Felvételizni készülsz? Vannak még kérdéseid? A hello.felvételi hírlevél lényegre törő hírekkel segít tájékozódni a felsőoktatás világában.
Hírek Feliratkozás Kapcsolat
Mennyibe kerül a jelentkezés?
Mikor van a jelentkezésnek költsége a felvételi eljárás során? Mikor kell kiegészítő díjat fizetni? Nézzük a piszkos anyagiakat
 
A felsőoktatási felvételi eljárásban a jelentkezési kérelem benyújtásakor három képzés megjelölésére díjmentesen van lehetőség.
 
Amennyiben ugyanannak a jelentkezési helynek az állami ösztöndíjas és önköltséges formáját is megjelölnétek, azaz megegyezik az intézmény, a kar, a szak, a képzési szint, a munkarend, a képzési hely és nyelv, csak a finanszírozási forma tér el, az egy jelentkezési helynek minősül az eljárási díj befizetése szempontjából. (Viszont ebben az esetben ne felejtsétek, hogy a jelentkezést két külön sorban feltüntetni.)

E logika mentén tehát díjmentesen legfeljebb 6 jelentkezési hely megjelölésére van lehetőség egy jelentkezési helynek az állami ösztöndíjas és az önköltséges formáira (úgy, hogy emellett az intézmény, kar, szak, képzési szint, munkarend, képzési hely és nyelv megegyezik!).
 
Ennél több jelentkezés esetén a jelentkezési helyek számától függően szükséges kiegészítő díjat fizetni. Az esetleges kiegészítő eljárás díj befizetésének határideje megegyezik a jelentkezési határidővel.
SALT Communications Kft. 1012 Budapest, Logodi utca 44/b.
info@hellofelveteli.hu