hello.felvételi
Felvételizni készülsz? Vannak még kérdéseid? A hello.felvételi hírlevél lényegre törő hírekkel segít tájékozódni a felsőoktatás világában.
Hírek Feliratkozás Kapcsolat
Vigyázz! Jelentkezés kizárólag elektronikusan!
Idén is kizárólag a www.felvi.hu oldalon elérhető E-felvételin keresztül fogadják el a jelentkezéseket. Segítünk az első lépésekben!
 
A jelentkezéshez a legelső lépés a regisztráció a www.felvi.hu oldalon. Ekkor kell megadni az e-mail címet. Fontos, hogy olyan címet jelölj meg, amelyet gyakran nézel, ugyanis a hiányos adatkitöltésről és a dokumentumpótlásról is ott fognak értesíteni.
 
Az E-felvételi használatához azonban nem elegendő a regisztráció. A sikeres regisztráció és a belépés után a Szolgáltatások menüsorban rá kell kattintani az E-felvételi menüpontra, és el kell fogadni a felhasználási feltételeket.
 
Ha ez megvolt, az E-felvételi rendszer automatikusan megküldi a regisztrált e-mail címre az E-felvételibe való belépés biztonsági kódját. Ezután minden belépésnél ezt tudod használni. Ugyanekkor megkapod a felvételi azonosító számot is, amelyet az E-felvételi felületén is látsz majd. A sikeres hitelesítés és az adatok feldolgozása után ugyanis ezen a felvételi azonosító számon tartják majd nyilván adataidat. A felvételi eljárás folyamán – ügyintézéskor vagy tájékozódáskor – erre a felvételi azonosító számra tudsz hivatkozni. Mindenkinek csak egy felvételi azonosító számon nyilvántartott jelentkezése lehet!
SALT Communications Kft. 1012 Budapest, Logodi utca 44/b.
info@hellofelveteli.hu