hello.felvételi
Felvételizni készülsz? Vannak még kérdéseid? A hello.felvételi hírlevél lényegre törő hírekkel segít tájékozódni a felsőoktatás világában.
Hírek Feliratkozás Kapcsolat
Érdemes külföldön diplomát szerezni?
Szeretnél magabiztos idegennyelvtudást? Szívesen végeznéd egyetemi tanulmányaidat idegennyelven? Nem kell emiatt külföldre utaznod. Már itthon is szerezhetsz nyugati színvonalú diplomát!
 
Ha számodra fontos az, hogy a diploma megszerzése után magabiztosan szólalj meg vagy prezentálj idegennyelven, akkor a következő szempontokat érdemes figyelembe venni a megfelelő felsőoktatási intézmény kiválasztása során:
 
• Elérhetők-e idegennyelvű képzések?
• Milyenek a külföldi ösztöndíjlehetőségek?
• Milyen az idegennyelv oktatás minősége?
• Mennyi külföldi hallgató tanul az adott felsőoktatási intézményben?
• Milyen külföldi kapcsolatai vannak az adott felsőoktatási intézménynek?
• Hol helyezkedik el a külföldi rangsorokban az intézmény?
 
A Corvinus Egyetemen már évek óta számtalan külföldi szakmai gyakorlat és ösztöndíjprogram, valamint idegen nyelvű képzés áll a hallgatók rendelkezésére: 300-nál is több partnerintézményünkben évente több száz corvinusos számára nyílik lehetőség a nemzetközi tapasztalatszerzésre. Az intézmény számos eszközzel igyekszik segíteni diákjait abban, hogy a tanulmányaik befejeztével egy több szempontból is versenyképes, a gazdasági-üzleti életben kedvező megítélést biztosító diplomát szerezhessenek. A felsőoktatási intézmény célja az is, hogy 2030-ra Európa legjobb 100 egyeteme közé kerüljön. Ennek érdekében 2019 nyarától az állam által alapított alapítvány lesz az intézmény fenntartója. A közeljövő célkitűzései közt szerepel a Corvinus kétnyelvűvé alakítása is. Ennek lényege az angol nyelvű képzések és kurzusok számának jelentős növelése, a soknemzetiségű oktatói és hallgatói közösség kialakítása és a nemzetközi képzési és csereprogramok számának további bővítése.
SALT Communications Kft. 1012 Budapest, Logodi utca 44/b.
info@hellofelveteli.hu